top of page

Saint-Germain in mijn woonkamerIn Het verhaal van duizend levens staan enkele voorspellingen van spirits en van geascendeerde meesters. De ene is van Saint-Germain en ik kan alleen maar zeggen dat wat hij voorspelde uitkwam. Ik deel informatie in Het verhaal…die ik van hem, Kuthumi, Serapis Bey, Sananda en van White Bull ontving. Alleen mijn betrokkenheid bij de Nieuwe Economie moet zich nog ontvouwen (of niet). Maar het moet gezegd, ik ben er al zeer in geïnteresseerd.

Goed om te weten is dat voorspellingen mogelijkheden aangeven, soms zijn deze al op weg om gerealiseerd te worden, soms bevinden ze zich nog in een vroeg stadium als alleen nog maar de energie in beweging is gezet. Abracadabra? Dit alles komt vanzelf aan de orde in Het verhaal van duizend levens. Niet als theorie, maar als onderdeel van mijn ervaringen.

 

Dit is wat Saint-Germain mij in februari 2018 vertelde:

 

‘Te gek voor woorden,’ zegt Anton terwijl we de volgende dag rond het vuur zitten te ontbijten. 'Je kunt niet afdoen wat jou is overkomen met een dolfijn en denken dat je automatisch beschermd wordt door je hoge vibratie. Nee, hier klopt iets niet. Ga je er verder nog op in? Ga je ze een e-mail sturen?'

'Ik moet erover nadenken, maar ik ga niet meer naar die plek vol symbolen van Damanhur en de kop van die griezel die vanaf zijn boeken staart, misschien vraag ik nog een sessie met Mireille aan, omdat ze me meer aanspreekt het moment dan de andere leden van het team.' 'Goed idee.'

We zitten in stilte en ieder met onze eigen gedachten voor het vuur. Totdat Anton ineens om zich heen kijkt en vraagt: 'Voel jij ook dat er een andere energie de kamer is binnengekomen?' Ik schrik op uit mijn gepeins en kijk rond totdat ik inderdaad iets opmerk dat er voorheen niet was.

‘Je hebt gelijk, er is iets.’

We zwijgen allebei om beter te kunnen aanvoelen wat dat iets zou kunnen zijn.

‘Goh, Anton, het is Saint-Germain, dat kan toch niet waar zijn?’

Dan hoor ik een stem: 'Hou op met jezelf klein te maken, het is tijd. Herinner je wie en wat je bent. Herinner je wat je weet. In de niet al te verre toekomst zult je de informatie die je van ons ontvangt, met mensen gaan delen. Je gaat onder meer praten over de nieuwe wereldeconomie.'

Ik barstte in lachen uit: 'Ik ga het hebben over de nieuwe wereldeconomie, ik begrijp mijn eigen economie niet eens.'

Anton kijkt mij verbaasd aan, want hij kon het gesprek blijkbaar niet volgen.

'Verbind je dagelijks met mijn energie, het zal je helpen om meer in je eigen centrum te komen. En het is goed als je niet veel verstand hebt van economie, zodat je hersenen zich er niet mee kunnen bemoeien.'

Daar heeft hij een punt. 

Saint-Germain laat nog een bericht achter voor Anton, want ook hem wacht iets.

‘Nu ga ik echt een afspraak maken met Mireille want dit geloof je toch niet?’

Blijkbaar zitten Anton en ik weer gezellig samen in een bubbel van een andere en hogere dimensie omdat er een figuur naast hem verschijnt die mij laat weten dat hij de broer van Anton is.

 

Aowajoy 19 mei 2024

 

Verschijningsdatum voor de Nederlandse editie is 9 september. In het Engels eind van het jaar (2024). Er is een optie om een maand eerder een Nederlandse editie (speciale editie in hardcover en prachtig design) te ontvangen. Binnenkort meer nieuws hierover op social media en in mijn nieuwsbrieven (aanmelden op de homepage van de website).

 

 

#Het-verhaal-van-duizend-levens

#St. Germain

#White Bull

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page